Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Genyók márpedig vannak.

Ez tény.

De azért kissé furcsa nekem ez a történet....eleinte...aztán nyilvánvalóvá válik hogy valójában mi a lényeg...

Az RTL Klub Híradójának információi szerint Fodor Ibolya – a fenyegetőzéseiről, hazaárulózásáról és sikkasztási ügyéről ismertté vált pécsi exfideszes(Mocskosfideszszámláló:1) képviselő – közmunkásokkal újíttatja fel albérletét. A televízió híradójának nyilatkozó közmunkás elmondása szerint Fodor Ibolya kedvezményeket is ígért neki albérletén végzett munkáért cserébe (áljunk csak meg itt egy pillanatra.. Kevés volt a kedvezmény? Valaki többet igért? Mert azt azért erősen kétlem hogy az önérzetében sértve érezte magát a delikvens és ezért felnyomta Ibikét,tudva hogy az öreglány innentől kezdve ott szopatja majd ahol csak tudja,szemben ugye a beígért kevezmények...hmmm...érdekes....) Közben Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár azt találta mondani, hogy nem hisz a közmunka mindenhatóságában és nem is akarják hosszabb távon fenntartani.

Immár sokadszorra bizonyosodott be, hogy a közmunka jelenlegi rendszere számos megalázó helyzetet teremt a benne dolgozni kényszerülők számára (hát igen...rohadt megalázó lehet dolgozni annyi év után...főleg annak aki még nem csinált olyat). Ráadásul az elvetemült fideszes(Mocskosfideszszámláló:2) politikusok közreműködésével olyan visszaélésekre adhat lehetőséget (akkor most vagy életében nem járt még önkormányzaton az író,vagy teljesen hülyének tetteti magát,mert amióta feltalálták az önkormányzat,vagy korábban a városi tanács,intézményét ez azóta így meg minden kibaszott faluban....), mint amire rávilágított a fideszes(Mocskosfideszszámláló:3) támogatással mandátumot szerzett pécsi képviselő újabb botrányos ügye (ez nagyon fontos info amúgy(mármint hogy fideszes támogatással szerezte a mandátumot), de lefelejtette az író innen hogy azóta ez már elmúlt...). De ilyen volt az is, mikor Szigetváron - az azóta elzavart - fideszes (Mocskosfideszszámláló:4) városvezetés közmunkásokatvezényelt ki tüntetni Bajnai Gordon ellen.(Háát nemtom...lehet... de asszem ha leszóltak volna a libakombinát környékére hogy mivan jöttek volna önként ezrével az emberek)

Az Együtt nevében ma fel is szólítottam (kemény vagy mint a koporsószög wazze...) Pintér Sándor belügyminisztert, hogy azonnal vizsgáltassa felül Fodor Ibolya pécsi exfideszes (Mocskosfideszszámláló:5) képviselő egyesületének, a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért (KÉK) Egyesületnek a hatósági szerződését(ennek meg mi a faszom köze van a csóró melóshoz?). Akármit is állapítson meg a vizsgálat az egyesület közfoglalkoztatási tevékenysége kapcsán, az már az elmúlt hónapok történései alapján is világos, hogy Fodor Ibolya nem méltó a pécsiek képviseletére, ezért azonnal távoznia kell a közéletből! (még ha télleg egy genyó..akkor is,ezt hagy döntsék már el a pécsiek...)

Eközben Ózd (nem Pécs,és így már országos a probléma ugye....) önkormányzata olyan kamerákat szerzett be, amelyek lehetővé teszik a közmunkások folyamatos megfigyelését(valaki rájött hogy basznak melózni és amint lehet eladják a nekik kiadott szerszámokat...) – írta mai számában a Népszabadság. Amint a napilap írja, a közmunkásoknak nyilatkozniuk kell, hogy a felvételek további felhasználásához is hozzájárulnak, ez feltétele a munkavégzésnek. (és a havi fizetésnek)

Ahogy Szigetvári Viktor is megfogalmazta közleményében: A fideszes(Mocskosfideszszámláló:6) közmunkaprogram elszegényít és elvág minden kiutat (az ingyen  pénztől..ja....amúgy bármikor visszamehetsz dolgozni). Bezár a nyomorba ( ha mégsem akkor az Együtt PM majd kienged,de inkább menjél vissza dolgozni...). A jobbikos közmunkaprogram-alkalmazás emellett még a közmunkások személyiségi jogait és emberi méltóságukat is sárba tiporja. (igen, és bármi ami munkának minősül az nekem is rombolja az emberi méltóságom! Munkanélkül Kenyeret!)

Erre most olvasom az index.hu tudósításában, hogy Czomba Sándor a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára ma az InfoRádió Aréna című műsorában úgy nyilatkozott, hogy "talán furcsa lesz, amit mondok: nem hiszek a közmunka mindenhatóságában és más sem hisz. Nem az a lényeg, hogy ezt a foglalkoztatási formát hosszú évekig, évtizedekig tartsuk fönt". (Stimmel,nem mindenható a közmunka,vagyis nem megoldás minden problémára. És valóban, nem az a cél hogy évtizedekig ilyen formában kelljen hozzászoktatni a munkához egyes honfitársainkat)

Ha már Czomba úr  bizalma is megingott (ezt meg hol a faszomba hallotta?) az eddig rezsicsökkentés szinttű demagógiával kezelt közmunkában (MI???), akkor barátsággal (naneeee) jelezném, hogy a Váradi András Alapítvány a kilátástalan közmunkába szorított álláskeresők számára dolgozott ki egy olyan programot, (adtok nekik pénzt? munka nélkül? jövök én is!)amellyel többségük végre valódi munkahelyhez jutna  (mostanra inkább már sírnom kell a sok hülyeségtől,hát hogy a faszomba ne akarna valaki "rendes" állást kapni? Csak mondjuk ha a 20.cigót rúgják ki ugyanonnan (ahová te benyomtad) és megkérdezik hogy ki fogja az ellopott értékeket kifizetni,akkor esélyes hogy nem kiabálsz majd olyan nagyon....). A közmunkarendszer ugyanis jelenlegi formájában sem a munkaerőpiacra nem vezet vissza (miért nem?Talán anyagi biztonságotjelent??), sem a megélhetéshez nem nyújt biztonságot (miért nem?Talán vissza akarnak terelni a munkaerőpiacra?). Az Együtt pártalapítványának célja, hogy a zsákutcát jelentő(bullshit,menjél dolgozni) és ma megalázó körülmények között végzett közmunka (utcát kell söpörni meg füvet nyírni,hetente egyszer én is megalázom magam a házam előtt....) helyett minél többeknek nyújtsunk segítséget ahhoz, hogy valódi munkát találjanak, olyat, amellyel ismét elkezdhetik tervezni saját és családjuk jövőjét (valamint anno az MSZP-nél és az SZDSZ-nél edződött tagjaink pontosan tudják hogyan kell az alapítványi zsetont úgy lenyúlni hogy senki ne jöjjön rá...mellesleg a családok jövöjét az utóbbi 10 évben egyedül a Fidesz támogatta....). Az Együtt pártalapítványának javaslata egy vitairatban van összefoglalva, amelyet a következő hónapok során széleskörű vitára bocsátunk, hogy a terület érintettjeit bevonhassuk a végleges koncepciónk kialakításába.(Bullshit...A tetves életben soha semmit nem fogtok megcsinálni,csak a koncepciótokat próbáljátok majd ráerőltetni valamelyik nagypártra...és aztán mutogattok rájuk hogy nézzétek nem akarnak nektek segíteni...)

 

Hát...így is lehet a sorok között olvasni...

 

Forrás: http://index.hu/index2/#bloghu/berkeczbalazs/2015/05/13/mi_legyen_a_kozmunka_intezmenyevel

Címkék: közmunka Fidesz együtt pm

A bejegyzés trackback címe:

https://lokomatutit.blog.hu/api/trackback/id/tr597458714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.