'B' oldal....

 2012.05.04. 15:23

 Ma 40 éves lettem.

Mondjuk ez még nem olyan nagy gáz,de a gondolat hogy akkor mostantól visszafelé pörög a számláló az nem annyira jó érzés.

Na mondjuk brutál 40év van mögöttem az tuti! Azt mondta egyszer valaki hogy: akkor élted jól az életed ha a halálod pillanatában, amikor lepereg előtted,nem tudod eldönteni ,hogy akció vagy pornófilmet láttál.... Hááát... öregem.... nálam aztán tényleg volt itt minden, a drámától a sporton-át az akcióig, tisztára mintha végigtekernéd azt a bizonyos 1000csatornát...! Viszont mindezt nem élhettem volna meg ha csupa jó,vagy csupa rossz vesz körül.Sajna azt kell mondjam kell ebböl is-abbol is.És mindenekelőtt kell egy társ akivel egy közös célt kitűzhetsz.Ha ez nincs akkor felejtsd el az egészet!Mert mondjuk egyedül, biztosan nem csináltam volna végig mindazt a sok szart,meg küzdelmet,amin át kellett gázolni a mostani (idilli) állapot eléréséhez.

Azoknak akik még messze vannak ettől a szép kerek dátumtol és mondjuk szeretnének hasonlóképpen örülni neki,a következő jó tanácsaim vannak:

1. 20évesen ne erőltesd a megállapodást,meg a családot mert felesleges! Nem elég megtalálni a nagy igazit!A megfelelően fejlett aggyal,és a megfelelő időben kell megtalálni!

2.Ha alaposan kicseszett veled az élet,ne feledd, sajna ez is kell ahhoz hogy a személyiséged egy kerek egész legyen. Megpróbáltatások nélkül, csak egy hisztis kis suttyó maradsz!

3.Ha nincs miért küzdeni akkor nem fogsz küzdeni! Célok és álmok kellenek ahhoz hogy ne csak egyik napról a másikra éldegélj!Ha van cél amiért(akiért,akikért!!) érdemes küzdeni, akkor sokkal könnyebben megy a dolog,meglátod.

4.Soha ne feledd el azokat akik melletted álltak,és segítettek amikor szarban voltál! Mert mindenki szarba kerülhet újra!

5.Azokat se felejtsd el akik megszopattak! Egyszer mindenki bejön a csőbe!És akkor eljön a te időd!

6.Azok akik felneveltek,a szaros segged törölgették amikor kellett,terelgettek a megfelelő irányba,és feltétel nélkül támogatták a hülyeségeidet....Nos ők minden tiszteletet megérdemelnek....  Soha ne feledd őket....

A bejegyzés trackback címe:

https://lokomatutit.blog.hu/api/trackback/id/tr524488555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása